Underwater Project

Viziunea ta poate deveni proiectul nostru
cercetare * design * explorare * tehnologie

Proiecte

VISION 1712gold_medal_award_first_place_image_500_clr

Sistem de comunicatie si inspectie subacvatica

vision1712VISION 1712 este un sistem video și de comunicare conceput pentru a fi utilizat de către echipele de scufundare. Echipamentul poate fi usor de operat, acesta poate suporta atat transmisie video cat si comunicatii vocale  intre scafandru si tender, de asemenea este echipat cu dispozitive de înregistrare interne și externe.

In plus sistemul suporta  comunicatii wireless care s-ar putea dovedi folositore pentru tender sau un al treilea operator.

Mai multe informatii

 

 

Arrow 1gold_medal_award_first_place_image_500_clr

ROV

rovPrototipul ROV este conceput pentru a efectua supravegherea sub apă în lacuri, bazine portuare și in mediul maritim, avand in compunere un sistem de control de la distanță plasat pe uscat sau pe platforme maritime. ROV constă intr-un corp suplu etanș, care include senzori, proiectoare și microcontrolere electronice, legate de sistemul de control de la distanță (laptop) prin intermediul unui cablu ombilical care transferă datele de la vehicul și comenzi  la operator. ROV este destinat sa ajute scafandrii pe timpul operațiunilor de recunoaștere/ inspectare sau de a-i înlocui pe deplin cand condițiile hidro-meteorologice sunt nefavorabile.

Cercetarea și dezvoltarea  prototipului a fost realizata în Academia Navala “Mircea cel Bătrân”, în cadrul unui contract atribuit de către Forțele Navale Române.

Mai multe informatii